KARIN ELLERMANN

Casa Art Collection is opgericht door de Nederlandse Goud- en Zilversmid en Grafisch ontwerper en ondernemer Karin Ellermann.

Casa Art Collection wil u laten genieten van eigentijdse kunst waarbij Caraïbische sferen terugkomen in de hedendaagse inrichting van uw woning en/of werkomgeving. In de eerste serie heb ik mij laten inspireren door de flora en fauna van ons wonderschone eiland Curaçao in het Caribische gebied.

Met deze unieke kunst kunt elk moment weer wegdromen naar Caraïbische sferen. De collectie “Explore the Caribbean” laat u bijvoorbeeld genieten van de vele leguanen die u overal tegen komt in de tuinen en de prachtige Flamingo’s die ongestoord te vinden zijn op de zoutpannen, hierdoor wordt het warme tropische vakantiegevoel keer op keer herbeleefd.

De inspiratie voor deze kunst haal ik dicht bij huis. Neem bijvoorbeeld de Caribbean – Stone Fruit collectie dit zijn kokosnoten van de kokosnoot boom in mijn achtertuin op Curaçao en die doormiddel van verschillende grafische designtechnieken zijn omgetoverd tot een waar kunstwerk.

Casa Art Collection werkt alleen met de hoogste kwaliteit, hierdoor heb ik expliciet gekozen voor high end “Fine Art” papier van 310 gram waarbij de natuurlijke weergave van kleuren in dit kunstwerk van Casa Art Collection volledig tot zijn recht komen en het geheel een uitstraling krijgt die het verdient.

Casa Art Collection is een initiatief van Karin Ellermann die als eigenaar directeur en grafisch vormgever werkzaam in Nederland, Canada, Europa en het Caribische gebeid met haar reclamebureau FROG media design.

In haar werk staat ze bekend om haar creativiteit en oog voor detail en denkt ze graag met haar opdrachtgevers mee naar de juiste vormgeving en marketing propositie. Met Casa Art Collection komen haar passies als kunst, vormgeving en creatief als een mooie mix bij elkaar.

Caribbean art - Fine Art Printing - Caribbean Stone Fruit Collection - Kunst aan de muur

NEEM CONTACT OP

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* Add notice about your Privacy Policy here.