Land Standaard Verzenden 0-2kg Gratis geleverd boven
Curaçao € 23,00 € 500,00
Aruba € 23,00 € 500,00
Bonaire € 23,00 € 500,00
Sint Maarten € 23,00 € 500,00
Belgie € 9.95 € 500,00
Nederland € 9.95 € 250,00

Verzendkosten

Wij verzenden binnen Nederland en België en het Caribisch gebied. Internationale bezorging kan op aanvraag door ons worden verzonden. Voor meer informatie over internationale verzending kunt u contact met ons opnemen via e-mail info@casaartcollection.com

Uw bestelling wordt geleverd op het adres dat u opgeeft bij het plaatsen van uw bestelling in de webshop.

Bestellingen binnen Nederland en België die op voorraad zijn, worden binnen 2 tot 5 werkdagen na de besteldatum naar u verzonden.

Wij wijzen u erop dat levertijden buiten Nederland en België kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en eventuele invoerrechten die dit met zich meebrengt.

Internationale bestellingen worden normaal gesproken binnen 5-14 werkdagen bezorgd.

Alle internationale pakketten worden door ons verzonden met een trackingnummer, dat u na verzending in een bevestigingsmail ontvangt. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw lokale postkantoor en mocht u het pakket op dat moment niet kunnen afhalen, dan ontvangt u later een herinnering. Indien u het pakket niet op tijd ophaalt, wordt het retour verzonden naar ons kantoor.

Deze bezorgkosten worden door ons bij u in rekening gebracht om onze kosten te dekken. Vragen over leveringen? Neem gerust contact met ons op via e-mail info@casaartcollection.com

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven?

Volg ons dat via de verschillende social media kanalen. Hiermee kunnen wij u op de hoogte houden van onze nieuwe ontwerpen.

Volg ons